Šta studirati

Šta studirati

Za svoje buduće studente Slobomir P Univerzitet je pripremio kvalitetne studijske programe u skladu sa bolonjskim procesom, osmišljene tako da zadovolje zahtjeve savremenog tržišta rada i poslovanja.

Fakultet za ekonomiju i menadžment

002_Ekonomija

 • Studijski program EKONOMIJA I MENADŽMENT 180 ECTS
 • Studijski program EKONOMIJA I MENADŽMENT 240 ECTS

Fakultet za ekonomiju i menadžment je tokom godina postao prepoznatljiv brend u obrazovanju u oblasti ekonomije i menadžmenta. Najvažniji cilj ovog fakulteta je kreiranje nastavnih programa koji će studentima obezbjediti vrhunsko obrazovanje i konkurentsku prednost. Do sada su uspostavljena  brojna partnerstva sa respektabilnim univerzitetima i poslovnim školama iz inostranstva, stvorena mreža kompanija sa kojima ovaj fakultet sarađuje i povećan broj obrazovnih programa, što je svojevrsna potvrda stalnih nastojanja da se kontinuirano održava visok nivo kvaliteta.

Fakultet za informacione tehnologije

001_FIT

 • Studijski program INFORMACIONE TEHNOLOGIJE 180 ECTS
 • Studijski program INFORMACIONE TEHNOLOGIJE 240 ECTS

Fakultet za informacione tehnologije je osnovan u skladu sa činjenicom  da je ova oblast sa neuporedivo najvećom stopom rasta i razvoja u istoriji ljudske civilizacije. Usvajanjem trendova globalnog sistema obrazovanja, kroz bolonjske principe, istraživanja i saradnju sa drugim fakultetima i univerzitetima, naučno-istraživačkim institutima i privrednim organizacijama, ovaj Fakultet iskazuje želju da stalno bude u društvu najboljih i najuglednijih, što naši studenti i dokazuju uspjesima na takmičenjima i brzim zapošljavanjem po završetku studija.

Pravni fakultet

005_Pravni

 • Studijski program PRAVNE STUDIJE 180 ECTS
   • Opšti smjer
 • Studijski program PRAVNE STUDIJE 240 ECTS
   • Opšti smjer
   • Smjer za opštu bezbjednost

Studije na Pravnom fakultetu su koncipirane tako da studentima obezbjede sticanje znanja iz pravnih i s njima povezanih društvenih nauka. Naš fakultet izlazi u susret potrebama savremenog obrazovanja, obezbjeđujući moderne studijske programe, renomirane predavače, mentorski rad u manjim grupama, česte provjere znanja i vještina, te rad u arhitektonski modernim zdanjima i ugodnoj radnoj akademskoj atmosferi.

Filološki fakultet

001_Filoloski_copy

 • Studijski program ANGLISTIKA 180 ECTS
 • Studijski program ANGLISTIKA 240 ECTS

Studije na Filološkom fakultetu su osmišljene s ciljem da pruže kvalitetno znanje iz engleskog jezika, anglo-američke kulture i književnosti, kao i metodičkih i pedagoških nauka neophodnih za rad u nastavi. Studenti stiču vještine iz oblasti anglistike, sposobnost kritičkog mišljenja i osposobljavaju se da budu odlični predavači.

Poreska akademija

003_Poreska

 • Studijski program PORESKO-FINANSIJSKA ANALIZA 180 ECTS
 • Studijski program PORESKO-FINANSIJSKA ANALIZA 240 ECTS

Poreska akademija Slobomir P Univerziteta je osnovana sa ciljem da obrazuje stručnjake za upravljanje javnim prihodima kao posebnim, po mnogo čemu specifičnim područjem ukupnih finansija u savremenim  privredama. Studijski programi su koncipirani tako da se studentima obezbjedi mogućnost sticanja osnovnih znanja iz oblasti poreske problematike kao i operativnih vještina iz oblasti obračunavanja visine poreske obaveze, procjene poreskog opterećenja kao i mogućnosti za ostvarivanje poreskih ušteda.  Ovo je ujedno i prvi fakultet  ovog profila na prostoru bivše Jugoslavije  i šireg okruženja.

Akademija umjetnosti

_MG_0130

 • Studijski program GRAFIČKI DIZAJN 240 ECTS

Studijski program grafički dizajn otvara mogućnost svim mladim i kreativnim ljudima da postanu savremeni dizajneri. Oni imaju priliku da steknu osnovna metodološka i fundamentalna znanja iz oblasti struke, da se upoznaju  sa različitim metodologijama, da se upoznaju sa filozofijom umjetnosti i dizajna, da steknu specifična bazična znanja, te postanu odlični poznavaoci grafičkog dizajna, multimedije i produkt dizajna.

 • Studijski program MUZIKA 240 ECTS

Studenti studijskog programa muzika se u umjetnički provokativnom ambijentu,  uz savremene metode i najbolje profesore, obrazuju  za muzičke pedagoge i muzičare izvođače. Njima su na raspolaganju fantastični radni uslovi, a  renomirani profesori, čiji su umjetnički i naučni uspjesi izvanredni, su tu da im prenesu vrhunsko znanje.

 

Podijeli:
facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail